Acești tineri căsătoriți au câștigat la loto 1000000$ la o zi după nuntă

nunta tineri casatoriti

După ce au spus “Da”, cei mai mulți tineri căsătoriți își încep viața conjugală cu noi electronice de bucătărie sau cu lenjerie de pat noua. Dar o mireasă și un mire au primit un cadou de nuntă de neimaginat: La doar o zi după ce s-au căsătorit, cuplul a obținut 1 milion de dolari după ce a câștigat la loteria din Michigan. Michigan Lottery Connect a dezvăluit că un mire în vârstă de 57 de ani din Livingston County – care a dorit să rămână anonim – a cumpărat biletul norocos.

Potrivit oficialilor loteriei din Michigan, rezidentul din Michigan a cumpărat biletul răzuibil de la un magazin E-Z Mart din Prudenville. Bărbatul i-a cerut apoi soției sale să răzuiască biletul pentru el. După ce aceasta a făcut onorurile, biletul a dezvăluit un simbol circular, însemnând un câștig de jackpot. “Când a dezvăluit valoarea premiului de 1 milion de dolari, am rămas neîncrezători”, le-a spus el oficialilor. “Am continuat să citim instrucțiunile din nou și din nou pentru a ne asigura că într-adevăr am câștigat. Au fost câteva zile interesante pentru noi”.

După ce a obținut suma mare de bani, bărbatul a cerut să primească premiul într-o singură tranșă de 693.000 de dolari, în loc să primească banii în rate anuale. Bărbatul în vârstă de 57 de ani și soția sa au declarat oficialilor că nu intenționează să își cheltuiască imediat câștigurile. În schimb, au de gând să investească banii.

Jocul instant Diamonds and Pearls a fost lansat pentru prima dată în august 2023. De atunci, jucătorii au câștigat mai mult de 14 milioane de dolari, conform Michigan Lottery Connect. După ce cumpără un bilet de 10 dolari, oricine are șansa de a câștiga premii care variază de la 10 dolari la 1 milion de dolari. Potrivit site-ului, mai sunt încă premii disponibile de peste 37 de milioane de dolari – inclusiv două premii de 1 milion de dolari.

În martie 2023, un alt cuplu a pățit un lucru similar, cu excepția faptului că au câștigat la loterie de două ori în aceeași zi. Un cuplu din New South Wales, Australia, a câștigat două premii de 1 milion de dolari după ce soțul a cumpărat două bilete identice, potrivit People. După ce a jucat aceleași numere timp de trei decenii, femeia a sărit din greșeală o săptămână. Pentru a se revanșa, soțul ei a cumpărat două bilete în săptămâna următoare – și amândoi au ajuns să fie câștigători. Publicația a împărtășit că femeia a țipat după ce și-a dat seama că a câștigat primul premiu, iar entuziasmul ei a crescut doar când a văzut al doilea bilet. “Nu pot să cred că ni s-a întâmplat asta”, a spus bărbatul. În ceea ce privește cheltuirea premiului, femeia a spus că plănuiește să îi cumpere fiicei sale o casă.

Articole Inrudite

Te-ar putea interesa si:

Hot daily news right into your inbox.