VIDEO | Rochie de nunta de €6000 cumparata cu 100 de lei la SH

rochie de nunta scumpa

Cateodata primim semne ca alegerile pe care luam sunt cele potrivite, acesta a fost si cazul viitoarei mirese Ema care a gasit o rochie superba in valoare de €6000, ce i se potriveste perfect si pe care a cumparat-o la doar 100 de lei.

@emmalifaith

Im so freaking excited about this find, i may not even use it when it comes to the day because im not getting engaged or married for awhile but maybe its fate lol also jlo has worn this brand as well #galialahav #galialahavbride #goodwill #weddingdress @Galia Lahav

♬ original sound – Emmali

Posesoarea contului de Tik Tok @emmalifaith a postat pe data de 06.09.2023 un videoclip in care prezenta noua ei descoperire – o rochie de designer estimata la €6000 pe care a cumparat-o la doar 100 de lei. Surprinzator, rochia se potrivea perfect, ca si cum ar fi fost facuta special pentru aceasta.

Videoclipul incepe cu Ema imbracata in rochia de mireasa, povestind despre cum a gasit-o la doar 100 de lei si explicand ca ii vine perfect in timp ce o prezenta camerei. “Se potriveste ca o manusa” … “Si este superba”, spune aceasta in timp ce arata rochia, “Am gasit-o online si, aparent, este creata de Galia Lahav… Paris Hilton a purtat o rochie creeata de acesta la ultima nunta la care a fost… Beyonce a purtat acest brand inainte”, declara aceasta.

Rochia este una moderna si eleganta, cu spatele gol, decorata cu elemente florale sclipitoare imbinate cu pietre pretioase. Posesoarea declara ca va pastra rochia pana cand se va casatori, deocamdata nestiind cu siguranta data exacta.

Articole Inrudite

Te-ar putea interesa si:

Hot daily news right into your inbox.